Конвектори на підлозі - сучасний вид обігрівальних приладів, які легко інтегрувати в систему опалення. Завдяки хорошій ціні та надійним експлуатаційними показниками конвектори на підлозі затребувані для обігріву житлових, громадських та офісних приміщень. Дизайнери часто застосовують такого виду конвектори в інтер'єрах стилю хай-тек, лофт, мінімалізм.

ЩО СОБОЮ ПРЕДСТАВЛЯЮТЬ ВОДЯНІ КОНВЕКТОРИ НА ПІДЛОЗІ
Конвектори Хітте складаються з корпусу оцинкованої сталі, у середині якого розташовується теплообмінник. Зверху конвектор декорований гратами. Корпус має спеціальне заводське покриття. Стандартне виконання - білий колір. Допускається фарбування в будь-який колір з лінійки RAL. Короб встановлюється на невеликі ніжки з можливістю їх регулювання.

Конвектори  на підлозіХітте з природним оборотом повітря.

Принцип дії грунтується на природній здатності гарячого повітря підніматися вгору, а холодного - опускатися, тобто відбувається постійна циркуляція.

ПЕРЕВАГИ УСТАНОВКИ ПРИЛАДІВ
Компактні пристрої відмінно підходять для установки під вікна з низькими підвіконнями. Також їх монтують в приміщеннях з панорамними, вітражними скляними фасадами, якщо немає можливості встановити підлогові конвектори, наприклад є обмеження в стягуванні підлоги.

Інші переваги:

  • Висока тепловіддача - для ефективного опалення приміщень теплоносій досить нагріти до 50-70 ° С;
  • універсальність - прилади можуть використовуватися в централізованих і автономних опалювальних системах;
  • низька теплова напруженість - корпус приладу нагрівається допустимо, що обумовлює можливість установки меблів і елементів декору в безпосередній близькості від нього;
  • висока корозійна стійкість - обумовлена ​​застосуванням стійких до окислювальних процесів металів;
  • естетичність - широка палітра кольорів, строгість форм дозволяє легко вписати підлогові конвектори в різні інтер'єри. Особливо гармонійно вони виглядають в обстановки сучасних стилів мінімалізм, лофт, хай-тек.
  • Цікаво виглядають моделі, стилізовані під лавки;
  • швидкий монтаж і простий догляд.

Конвектори на підлозі, обігрівальні пристрої широко використовуються для опалення автосалонів, зимових садів, торгових центрів, галерей та ін.

Конвектори на підлозі- компактні та ефективні обігрівальний прилади. Вони широко використовуються в приватному і промисловому будівництві.