Виробники підлогових конвекторів завжди повторюють, щоб підлогове опалення було ефективним, потрібен правильний розрахунок потужності конвектора на необхідну площу.

Відгуки настільки різні, що нам захотілося поспілкуватися з людьми, які висловлювали позитивну думку і негативну думку про конвектори у підлозі

Виробники підлогових конвекторів завжди повторюють, щоб підлогове опалення було ефективним, потрібен правильний розрахунок потужності конвектора на необхідну площу.

Нормою вважається 100 Вт на 1 квадратний метр, коли добра ізоляція будинку, коли є необхідна температура подачі води в теплообмінник,також враховується висота віконного скління, центральна або своя система опалення та інші індивідуальні параметри.

Інтернет простір, розділило думку на задоволених та не задоволених власників конвекторів.

Відгуки настільки різні, що нам захотілося поспілкуватися з людьми, які висловлювали позитивну думку і негативну думку про конвектори у підлозі.

Проаналізувавши відповіді, ми з'ясували, які фактори найбільше подобаються власникам підлогових конвекторів та які привели до негативних відгуків.

Почнемо з хорошого:

1. «Гарний вид з панорамного вікна - це булла головна задача, але я приємно здивована, що підлоговий конвектор обігріває кімнату, хоча ставила його тільки для того, щоб хоч якесь тепло було у  вікна».

2. «Спочатку я хотів поставити прилади без вентилятора, але фахівець чесно попередив, що тепла буде мало. Так як для мене важливо було зберегти простір, я погодився. В результаті дуже тепло і вентилятори працюють комфортно, нас попередили, що буде якийсь фон, але це набагато тихіше кондиціонера ».

3. «Я багато читав, що підлоговий конвектор з вентилятором, встановлений уздовж вікна, створює теплову завісу, протистоїть утворенню конденсату і грибкової цвілі, яка з-за вологості  часто накопичується в схилах. Задоволений, конвектор обігріває та немає конденсата».

Негативні відгуки можна зібрати в один  - «Не гріє, в квартирі холодно».

Звичайно це серйозний аргумент для опалювального приладу.

Ми делікатно попросили, авжеж досить роздратовану людину, відповісти на декілька важливих питань.

- Якої торгової марки підлоговий конвектор? Яка площа приміщення? Яка потужність конвектора при реальній подачі температури води в теплоносій?

- Мені порадив прораб  "..............." конвектори, на інші питання відповісти не можу. Тут ми залишили прогалину в цілях толерантності до конкурентів.

І начебто все правильно зробила людина - довірився фахівцю . Однак «фахівці» бувають різні.

Довіряй, але перевіряй - говорить народна мудрість.

У цій ситуації важливо зібрати рекомендації та відгуки не абстрактно «про підлоговий конвектор», а конкретно про конвектор певного бренду. Також вибирати фахівця з високим рейтингом.

А ми до вас з теплом у кожен будинок.

 HITTE.